Οδηγίες χρήσης Toxic OFF

Οδηγίες για τοξική απενεργοποίηση

Η ιατρική περίθαλψη με κάψουλες τοξικών OFF από παράσιτα αφαιρεί τη μόλυνση ιστών και οργάνωνΗ βιολογική φόρμουλα είναι 100% φυσική. Βοηθά να απαλλαγείτε από επικίνδυνα σκουλήκια και ελμινθές, να αποκαταστήσετε την υγεία και να ενισχύσετε την ασυλία.

Συστατικά:

Τα καψάκια Organic Toxic OFF περιέχουν ενεργά φυσικά συστατικά:

  • Εκχύλισμα αψιθιάς, Artemisia absinthium- έχει έντονη παράλυτη επίδραση στο νευρικό σύστημα των παρασίτων, υπό την επίδραση των συστατικών που σταματούν να τρώνε, κινούνται και πολλαπλασιάζονται.
  • Κουρκούμη, κίτρινο τζίντζερ, Curcuma longa- προωθεί την εξάλειψη των σκουληκιών με φυσικό τρόπο και τον σταδιακό καθαρισμό των τοξικών προϊόντων της ζωτικής τους δραστηριότητας, ανακουφίζει τη φλεγμονή και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Gotu Kola ή Asian Centella, Centella asiatica- έχει έντονο τονωτικό αποτέλεσμα, βελτιώνει την πέψη, προάγει την ανάκτηση των ιστών μετά από παρασιτικά σκουλήκια σε έναν ζωντανό οργανισμό.
  • Amla ή emblica, Phyllanthus emblica, Emblica officinalis- ένα ιερό δέντρο στην Ινδία, που δρα αποκλειστικά στο σώμα, βοηθά στον καθαρισμό και την αποκατάσταση των ιστών.
  • Αρωματικό ή αρωματικό σέλινο, το Apium tombolens- έχει έντονες προστατευτικές λειτουργίες, δημιουργεί ένα φυσικό προστατευτικό φράγμα στο σώμα, προστατεύει από την επανεμφάνιση, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Φόρμα δοσολογίας

Κάψουλες

Φαρμακολογική ομάδα

Στοματικοί αντιπαρασιτικοί παράγοντες.

Φαρμακολογικές ιδιότητες

Ο παράγοντας προστασίας τοξικών παρασίτων παρέχει θεραπεία και προφύλαξη, καθαρίζει σταδιακά τους ιστούς των αυγών και των προνυμφών.

  • Τα ενεργά συστατικά εξουδετερώνουν τα παράσιτα, τις προνύμφες, καταστρέφουν τα αυγά, γεγονός που αποτρέπει την υποτροπή και την επανεμφάνιση.
  • Ανακουφίστε την έξαρση από κνησμό, αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούνται από τοξικά προϊόντα αποσύνθεσης όταν παρασιτίζονται σε έναν ζωντανό οργανισμό.
  • Εξαλείψτε την εντερική διαταραχή, καθαρίστε τη γαστρεντερική οδό από σκουλήκια, τα οποία φράζουν εντελώς την εσωτερική διέλευση, η οποία προκαλεί σπασμούς και σταματά την πέψη.
  • Αντιμετωπίστε τα υπόλοιπα όργανα που έχουν υποστεί βλάβη από σκουλήκια, εξαλείψτε την πηγή της νόσου, καθαρίστε και αποκαταστήστε το σώμα.
πώς να πάρετε κάψουλες Toxic OFF

Οι κάψουλες έχουν αποτελεσματικό αποτέλεσμα σε σύγκριση με διαφορετικά προϊόντα. Καθαρίζουν, εξουδετερώνουν και απομακρύνουν τα παράσιτα από το σώμα με φυσικό τρόπο.

Η αποτελεσματικότητα του Toxic OFF παρουσιάζεται στον πίνακα οδηγιών:

Αναγνώσεις

Παρασιτικές ασθένειες οποιασδήποτε αιτιολογίας, η παρουσία σκουληκιών, ελμινθών, αυγών και προνυμφών. Λειτουργεί ενάντια σε όλους τους γνωστούς τύπους παρασίτων. Αποτρέπει την επανεμφάνιση και την υποτροπή της νόσου.

Αντενδείξεις

Περιλαμβάνει υπερευαισθησία στα καθορισμένα συστατικά του φαρμάκου.

Λειτουργίες χρήσης

Toxic OFF προορίζεται για εσωτερική χρήση, λαμβάνοντας υπόψη τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις. Τρόπος χρήσης: το πρωί με άδειο στομάχι, πάρτε 1 2 κάψουλες από το στόμα πριν από τα γεύματα. Μια εβδομάδα μετά τη θεραπεία, συνιστάται να επαναλάβετε την πρόσληψη φαρμάκου για να αποτρέψετε την επανεμφάνιση με σκουλήκια που εκκολάπτονται από τα αυγά.

Κατηγορία διακοπών

Χωρίς ιατρική συνταγή στην Ελλάδα